Tilbud

Stand Out

1 354 kr. 1 083 kr.

Et håndlavet maleri på lærred, klar til at hænge på væggen.

Prøv dette maleri derhjemme, du har 14 dages fortrydelsesret fra du modtager det.

13 på lager

100 × 60 cm

Beskrivelse

Når du ser på dit moderne maleri, hvor kunstneren på en legende måde har malet fire fugle, hvor tre røde ser på den gule fugls spektakel, bliver du straks underholdt. Maleriet fanger dynamikken i gruppen og den gule fugls sjove narrestreger, som om den er midt i et komisk show. Hver gang du ser på maleriet, kommer du i godt humør og bliver mindet om vigtigheden af at have det sjovt og ikke tage livet for seriøst. Dette maleri giver dit hjem en legende energi og er altid en kilde til glæde.

SignaturMichelanemo 

Teknik: Håndmalet maleri i akryl

Materiale: Lærred opspændt på træramme

Dette motiv er håndmalet af en kunstner og foreviget på lærred.

Hvert maleri er håndmalet af vores erfarne kunstnere. Vi tilbyder malerier af høj kvalitet klar til at blive hængt op på væggen. Vi bruger en gruppe af professionelle kunstnere, hver eneste af dem har mange års og bred erfaring indenfor hvert deres specialeområde.

På dette maleri har kunstneren inspireret dyr og natur. Brug af blomster og træer, som motiver på malerier har altid været populært blandt kunstnere og kunstelskere. En blomst eller et træ som motiv på et akryl- eller oliemaleri kan let gøres farverig og legende uden at blive unaturlig. Et landskab, en sø, et havmiljø eller sejlbåde kan også virke fortryllende og vække følelser hos beskueren. At betragte et maleri eller en anden form for kunst er en nem måde at få fantasien til at vandre.

Hos Kunstlageret finder du malerier til uimodståelige gode priser – Velkommen til Fernisering Online.

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse 4 × 100 × 60 cm
height (cm)

60

width (cm)

100

Du kunne også være interesseret i...