HANDELSBETINGELSER

Generelt

Disse generelle vilkår gælder for kunder, der er forbrugere, og som afgiver en ordre på Kunstlageret.dk via hjemmesiden, telefon, e-mail eller via en anden kanal. Når du køber en vare, indgår du en aftale mellem dig som kunde og Kunstlageret.dk (Konstlagret Sverige AB) med org.nr. 556889-0429. De detaljerede kontaktoplysninger kan findes på vores hjemmeside. Alle vores priser inkluderer 25% dansk moms. For de malerier, der omfattes af kunstnermoms, er moms baserat på 20% af afgiftsgrundlaget. Varer henhørende under KN-kode 97 01. Herunder falder malerier, kollager og lign., tegninger og pasteller, der af kunstneren udelukkende er udført i hånden, betales kun ca. 5% moms af prisen på hjemmesiden.

Du skal være over 18 år for at kunne foretage et køb på Kunstlageret.dk. Kunstlageret tillader ikke i henhold til den gældende lovgivning, at kreditkøb foretages af personer under 18 år. Mindreårige kan med samtykke fra deres forældre eller værge indgå aftaler med Kunstlageret.dk.

Køb og bestilling

For at foretage et køb på vores hjemmeside skal du som kunde acceptere vores vilkår og betingelser. Ved at godkende vores vilkår og betingelser accepterer du disse fuldt ud, og du bekræfter, at du har læst al information og samtykker til vores håndtering af personoplysninger og cookies i henhold til Kunstlagerets rutiner.

Efter gennemførsel af et køb sendes der en ordrebekræftelse. Ordrebekræftelsen sendes til den adresse, som kunden har angivet ved ordreafgivelsen. Ordrebekræftelsen bør gemmes, hvis du senere skal tage kontakt til Kunstlagerets kundeservice eller lignende.

Alle priser på hjemmesiden er inkl. moms og ses i danske kroner. Priserne inkluderer ikke eventuelle betalings- og forsendelsesomkostninger. Disse afgifter er anført separat, hvis og når de opstår.

Kunstlageret tager forbehold for prisændringer, udsolgte varer og eventuelle faktuelle fejl, der kan forekomme på vores hjemmeside eller i vores annoncer. Faktiske fejl omfatter eksempelvis, men ikke udelukkende, eventuelle prisfejl, unøjagtige produktbeskrivelser og en ikke korrekt lagersaldo. Når du afgiver en ordre, sender vi en bekræftelse til dig via e-mail. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at ændre noget, så kontakt os via e-mail eller telefon. Du kan finde alle kontaktoplysninger på vores hjemmeside.

Kunstlageret forbeholder sig retten til enhver tid at ændre de generelle vilkår, priser, udvalg, beskrivelser eller billeder på hjemmesiden.

Du handler i kunstlageret som privatperson, har du lyst til at handle hos os som virksomhed, skal du skrive til os for at udføre handlen.

Annullering
Ordrer kan desværre ikke annulleres, men du har stadig 14 dages fortrydelsesret fra du modtager dit maleri, hvis du ombestemmer dig.

Kundeoplysninger

Ved gennemførelsen af et køb på Kunstlageret er du som kunde ansvarlig for, at alle oplysninger er fuldstændige og korrekte. Du vil på købstidspunktet bliver bedt om at afgive personlige oplysninger. Disse personoplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med Kunstlagerets rutiner.

Fragtomkostninger og levering

Kunstlageret tilbyder forsendelse i Danmark til kun kr. 45. Kunstlageret kan desværre ikke levere til Grønland og Færøerne.

Leveringstid

Varer vil normalt blive leveret inden for den frist, der er angivet på den pågældende produktside (på Kunstlageret.dk). Leveringstiden afhænger af, hvor i landet du bor. Husk, at leveringstiden, der er angivet på hjemmesiden, er en anslået leveringstid.

For ordrer, hvor forhåndsbestilte malerier er inkluderet, sender vi muligvis ordren i én forsendelse. Fortæl os venligst, hvis du vil have delleveringer udført.

Hvis din forsendelse er af en sådan karakter, at den skal afhentes på et udleveringssted, vil vi give dig nærmere besked herom. Pakken skal afhentes inden for den tid, der er angivet i adviseringen. Pakker skal normalt afhentes personligt, og du skal derfor kunne fremvise ID og forsendelsesnummer. Du vil som kunde blive underrettet om, hvor og hvornår pakken skal afhentes. Afhentes pakken ikke på udleveringsstedet, har Kunstlageret ret til at opkræve kunden op til 799 DKK for hver uafhentet billede i ordren pga. returneringsomkostninger.

I tilfælde af en udebleven hjemmelevering, der er forårsaget af, at du som kunde ikke modtager forsendelsen, har Kunstlageret ret til at opkræve kostnader for fragt plus et gebyr på op til 999 DKK der dekker returneringsomkostninger.

Leveringsmetode

Kunstlageret leverer med DHL, Bring og UPS. Ved mindre produktpakker forbeholder vi os retten til at levere til det nærmeste udleveringssted. Vores forsendelse inkluderer ikke, at varen bliver båret op, men derimod at den bliver leveret til den nærmeste dør, port eller indkørsel. Leveringen sker på hverdage. Ved mixed ordrer på malerier i forskellige størrelser og med forskellige leveringstid kan vi sende de største malerier med levering hjem og mindre malerier med levering til din lokale pakkeshop. Du kan selvfølgelig betale ekstra for at få alt leveret til din dør eller giv besked hvis du gerne vil vente indtil vi har alle malerier færdige.

Leveringsadresse

Vi leverer normalt til den registrerede adresse, men ønsker du en anden leveringsadresse, kan du give oplysninger i meddelelsesfeltet, når du placerer ordren. Alternativt kontakte vores kundeservice via e-mail eller telefon. Kunstlageret forbeholder sig retten til at nægte levering til en anden adresse end den allerede registrerede adresse.

Afhentning

Kunstlageret tilbyder ikke afhentning, men udelukkende levering til kundens angivne adresse eller et udleveringssted, hvis forsendelsen kræver dette.

Transportansvar

Kunstlageret er ansvarlig for beskadigede varer eller skader, der opstår under transporten frem til kundens adresse. Modtageren er ansvarlig for at sikre, at alle visuelle skader på emballagen er noteret ved modtagelse af leveringen. Hvis dette ikke gøres, vil et krav om transportskade muligvis ikke blive godkendt. Som kunde er du ansvarlig for varerne under en eventuel returnering.

Betaling

Kunstlageret tilbyder forskellige betalingsmuligheder.

Disse kan vælges ved kassen og på hjemmesiden.

Bankkort eller kreditkort

Hvis du har et VISA eller MasterCard, kan du nemt betale for dine varer via hjemmesiden. Du skal indtaste kortnummer, udløbsdato og CVC-kode. CVC er de sidste tre cifre på bagsiden af kortet. Kunstlageret anvender VBV (Verified by Visa), der er en global sikkerhedsstandard udviklet af VISA og MasterCard til online betalinger. Overførslen sker via en SSL-kryptering for at forhindre en uautoriseret adgang til dine kortoplysninger. Har du spørgsmål om sikkerheden eller kort, bedes du kontakte Kunstlagerets kundeservice på telefon 89 87 32 04 eller kundeservice@Kunstlageret.dk.

N.b. beløbet hæves, når ordren er afgivet hvis du bruger PayPal. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du har godkendt.

Garanti

Vi sælger alle varer med 2 års garanti og 3 års reklamationsret ifølge forbrugerloven (læs mere på www.forbrug.dk). Garantien dækker kun originale fabrikationsfejl og således ikke fejl, der opstår på grund af egne ændringer af varen, herunder ændringer i udseende eller funktion, ombygninger eller andre ændringer. Ordrebekræftelsen fungerer som dokumentation for garantien.

Fortrydelsesret og åbent køb

Ved køb af varer på Kunstlageret.dk tilbydes du som kunde altid fortrydelsesret i overensstemmelse med den gældende forbrugerlovgivning. Dette indebærer, at du som kunde har ret til at annullere dit køb ved at underrette Kunstlageret efter du har modtaget de bestilte varer (fortrydelsesfristen). Retten til at annullere et køb, gælder ikke for varer, der er fremstillet efter kundens specifikationer, eller som på nogen måde er præget ifølge kundens anvisninger. Hvis varen er af en sådan art, og fortrydelsesretten ikke gælder for dette produkt, vil det fremgå tydeligt. Et produkt kan så returneres i op mod 14 dage efter, at varen er blevet leveret til kunden, forudsat at produktet bliver returneret komplet i den originale emballage og med kvittering n.b. fjern ikke plastikken fra maleriet. Hvis du er usikker på produktet, skal dette håndteres med forsigtighed, så det kan sendes tilbage i en salgsbar stand. Dette indebærer, at varen er ubrugt. Gem den originale emballage. Vi forbeholder os altid ret til at pålægge varerne en afskrivning, hvis det er nødvendigt ved returnering. Åbent køb gælder ikke for specialvarer eller varer købt ved lagerrensning. Tilbagebetalingen sker inden for 30 dage (fra ordren er blevet annulleret). Ønsker du som kunde at fortryde dit køb, skal dette meddeles klart og tydeligt til Kunstlageret inden fristen. Du skal oplyse navn, adresse, ordrenummer samt anden relevant information.

Retur

Hvis du fortryder dit køb kan du returnere dine varer. Vores krav vedr. returnerede varer skal imidlertid overholdes. Når vi har modtaget en anmodning om returnering af vare, vil vi kontakte dig, så vi sammen kan aftale hvordan vi kommer videre, og så får du tilsendt et fragtdokument via e-mail, som du skal udskrive og fastgøre på pakken. Kunden står for fragtomkostningerne (normalt kun 150 kr for et lille billede, vores store malerier koster dog mere, mellem 300-1000 kr. afhængig af din adresse) ved returnering af varen, som kunde er du ansvarlig for selve afhentningen og skal derfor sørge for, at varen er pakket forsvarligt ind I alt originalemballage, og at varen er i god stand. Hvis du ikke gennemfører returaftalen (ved eksempelvis ikke at udskrive fragtdokumentet eller ikke være hjemme, når DHL ankommer), forbeholder vi os retten til at opkræve dig 499 kr. Man skal som kunde sikre sig, at det er tydeligt, hvilken kunde og hvilket ordrenummer varen/varerne er tilknyttet. Disse oplysninger bevirker, at Kunstlageret kan identificere varen, og godkendelsesprocessen kan derfor forløbe hurtigere og nemmere. Hvis en kunde fortryder sit køb, vil Kunstlageret tilbagebetale købesummen.

I forhold til det refunderede beløb, forbeholder Kunstlageret sig retten til at fratrække et beløb, der svarer til en eventuel værdiforringelse (i sammenligning med den oprindelige stand), hvis denne forringelse skyldes, at kunden har anvendt eller beskadiget varen i en højere grad, end det er nødvendigt for at kunne fastlægge produktets egenskaber og funktion.

Tilbagebetalingen sker senest inden for 30 dage. Dette regnes ud fra tidspunktet, hvor returvaren er blevet sendt tilbage af kunden. Kunstlageret har ret til at tilbageholde beløbet, indtil produktet er nået frem til Kunstlagerets lager, eller indtil du som kunde kan dokumentere, at varerne er blevet sendt til Kunstlageret, for eksempel ved fremlæggelse af en postkvittering. Når varerne er nået frem til Kunstlageret, tilbagebetaler vi købesummen for varen, exkl fragtomkostninger, og med undtagelse af en eventuel værdiforringelse, jf. ovennævnte beskrivelse.

Reklamation

Når du handler på Kunstlageret.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Du anmelder reklamation hos kundeservice@kunstlageret.dk. Beskriv fejlen eller skaden så detaljeret som muligt og vedhæft billeder af skaden, så vi kan vurdere din sag grundigt. Vi vil derefter kontakte dig, så snart vi kan, vedr. kompensation eller returnering. Tilbagebetalingen vil ske senest 30 dage efter, at sagen er blevet løst. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Kunden har 3 års garanti på produkter, der er købt hos Kunstlageret.dk i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Kunstlageret forbeholder sig retten til at afvise en reklamation, hvis det viser sig, at produktet ikke er defekt i overensstemmelse med den gældende lovgivning. Desuden fremgår det, at Kunstlageret altid følger de offentlige klagenævns retningslinjer (http://www.forbrug.dk/).

Transportskade

Hvis der er en synlig transportskade skal det indrapporteres denne fragtmanden, når varen leveres. Bed vedkommende om at lave en bemærkning på din kopi af fragtsedlen og gem emballagen til en eventuel returnering af varen. Hvis varen er beskadiget ved leveringen, skal dette straks anmeldes til Kunstlagerets kundeservice på kundeservice@Kunstlageret.dk. Dette bør ske inden for tre dage, så Kunstlageret kan indrapportere skaden til fragtfirmaet. Det er vigtigt, at du pakker varen ud så hurtigt som muligt og kontrollerer den, så du har mulighed for at opdage både synlige og skjulte transportskader.

Produkt og prisinformation

Når du handler hos os, vælger du motiv og den angivne størrelse af maleriet. Det betyder, at du vælger et motiv, der ligner billederne, der vises på vores hjemmeside. Hver maleri, du køber fra os, bliver unikt, da det er ægte håndværk og ikke trykte billeder.

Kunstlageret tager forbehold for eventuelle fejl, der er opstået i produktinformationen på hjemmesiden eller i reklamer, og for at produktbilleder ikke svarer 100% overens med det virkelige produkt. Alle produkter er beregnet til brug i Danmark. Da maleri er et håndværk, kan der naturligvis være nogle forskelle mellem billederne på hjemmesiden og hvordan hver enkelt maleri ser ud. Du kan dog altid føle dig sikker når du handler hos os, da du har 14 dages fortrydelsesret fra du modtager dit maleri.

Du kan ikke kombinere flere rabat tilbud, alle tilbud er baseret på listepris, medmindre andet er aftalt.

Kundeoplysninger

De oplysninger, du giver til os, vil ikke blive videregivet eller solgt på nogen måde eller i nogen form. Vi anvender udelukkende oplysningerne til at behandle din ordre. Din e-mailadresse anvendes, når vi fremsender ordrebekræftelsen til dig, og hvis vi har brug for at kontakte dig. Når du som kunde gør brug af en specifik betalingsmetode, vil dine personlige oplysninger blive delt med den virksomhed, der leverer denne betalingsløsning. Kunstlageret samarbejder kun med anerkendte leverandører. For yderligere oplysninger om behandling af personoplysninger henviser vi til vores persondatapolitik.

Forsinkelse af levering

På enhver forsinkelse kompenserer vi dig med 2% af værdien på det produkt, som er forsinket (pr. hel uge, som varen er forsinket). Dette gælder fra og med forsinkelsesuge tre (3) og op til den syvende (7) uge. Kompensationen for en forsinket levering kan højst udgøre 10% af varens værdi.

Force majeure

Kunstlageret kan ikke holdes ansvarlig for overtrædelser af de generelle vilkår, hvis denne overtrædelse skyldes omstændigheder, der er uden for vores kontrol. Dette omfatter, men er ikke begrænset til: Eksplosioner, brand, lynnedslag, hårdt vejr, krig, oversvømmelse samt arbejdskonflikter (uanset om det omfatter vores medarbejdere eller ej).

Lovgivninger og konflikter

Kunstlageret er underlagt forbrugerloven og fjernsalgsloven. Lær mere om love og rettigheder på Forbrugerstyrelsens hjemmeside. I forbindelse med en konflikt forpligter Kunstlageret sig frivilligt til at følge eventuelle beslutninger fra de almene reklamationsnævn.

Shipment to the UK
All paintings that is ordered to an address in the UK shall be ordered from www.artstore.house

0
Din kurv
kunstlageret.dk