FORTRYDELSESRET

Fortrydelsesret og åbent køb

Ved køb af varer på Kunstlageret.dk tilbydes du som kunde 14 dages fortrydelsesret i overensstemmelse med den gældende forbrugerlovgivning. Dette indebærer, at du som kunde har ret til at annullere dit køb ved at underrette Kunstlageret senest 14 dage, efter du har modtaget de bestilte varer (fortrydelsesfristen). Retten til at annullere et køb, gælder ikke for varer, der er fremstillet efter kundens specifikationer, eller som på nogen måde er præget ifølge kundens anvisninger. Hvis varen er af en sådan art, og fortrydelsesretten ikke gælder for dette produkt, vil det fremgå tydeligt som en “special order”. Et produkt kan så returneres i op mod 30 dage efter, at varen er blevet leveret til kunden, forudsat at produktet bliver returneret komplet i den originale emballage og med kvittering, n.b. fjern ikke plastikken fra maleriet. Hvis du er usikker på produktet, varen skal dette håndteres med forsigtighed, så det kan sendes tilbage i en salgbar stand. Dette indebærer, at varen er ubrugt. Gem den originale emballage. Gælder ikke for specialvarer eller varer købt ved lagerrensning. Tilbagebetalingen sker inden for 30 dage (fra ordren er blevet annulleret). Ønsker du som kunde at fortryde dit køb, skal dette meddeles klart og tydeligt til Kunstlageret inden fristen. Du skal oplyse navn, adresse, ordrenummer samt anden relevant information.

Retur

Hvis du fortryder dit køb inden for 14 dage, kan du returnere dine varer. Vores krav vedr. returnerede varer skal imidlertid overholdes. Når vi har modtaget en anmodning om returnering af vare, vil vi kontakte dig, så vi sammen kan aftale hvordan vi kommer videre, og så får du tilsendt et fragtdokument via e-mail, som du skal udskrive og fastgøre på pakken. Kunden står for fragtomkostningerne ved returnering af varen, det koster normalt 150kr (vores store malerier (+80cm x2) koster dog mere, du skriver til os for pris fra din adresse).

Som kunde er du ansvarlig for selve afhentningen og skal derfor sørge for, at varen er pakket forsvarligt ind I alt oirginalemballage, og at varen er i god stand.

Hvis du ikke gennemfører returaftalen (ved eksempelvis ikke være hjemme, når DHL ankommer), forbeholder vi os retten til at opkræve dig forsendelsesomkostningerne. Man skal som kunde sikre sig, at det er tydeligt, hvilken kunde og hvilket ordrenummer varen/varerne er tilknyttet. Disse oplysninger bevirker, at Kunstlageret kan identificere varen, og godkendelsesprocessen kan derfor forløbe hurtigere og nemmere. Hvis en kunde fortryder sit køb, vil Kunstlageret tilbagebetale købesummen.

I forhold til det refunderede beløb, forbeholder Kunstlageret sig retten til at fratrække et beløb, der svarer til en eventuel værdiforringelse (i sammenligning med den oprindelige stand), hvis denne forringelse skyldes, at kunden har anvendt eller beskadiget varen i en højere grad, end det er nødvendigt for at kunne fastlægge produktets egenskaber og funktion.

Tilbagebetalingen sker senest inden for 30 dage. Dette regnes ud fra tidspunktet, hvor returvaren er blevet sendt tilbage af kunden. Kunstlageret har ret til at tilbageholde beløbet, indtil produktet er nået frem til Kunstlagerets lager. Når varerne er nået frem til Kunstlageret, tilbagebetaler vi købesummen for varen, exkl fragtomkostninger, og med undtagelse af en eventuel værdiforringelse, jf. ovennævnte beskrivelse.

 

 

0
Din kurv
kunstlageret.dk