“Når du træder ind i dit hjem og ser væggene fyldt med smukke billeder, føler du straks en varme og personlighed. Hvert kunstværk fortæller en historie og afspejler dine smage og minder. At omgive sig med kunst er ikke kun en æstetisk oplevelse; det forvandler dit rum til en levende fortælling. Ved at fylde dine vægge med billeder, skaber du et hjem.”

MID SEASON SALE 🎨 25-50% rabat på udvalgte billeder.

Nogle af vores yndlings billeder til væggen

2 710 kr. 2 168 kr.
Tilføj til kurv
5 324 kr. 4 259 kr.
Tilføj til kurv
3 678 kr. 2 759 kr.
Tilføj til kurv
2 129 kr. 1 703 kr.
Tilføj til kurv
4 259 kr.
Forudbestil nu
4 356 kr. 3 485 kr.
Tilføj til kurv
870 kr. 696 kr.
Tilføj til kurv
774 kr. 619 kr.
Tilføj til kurv
4 840 kr. 3 872 kr.
Tilføj til kurv
1 742 kr. 1 394 kr.
Tilføj til kurv
1 742 kr. 1 394 kr.
Tilføj til kurv
2 807 kr. 2 246 kr.
Tilføj til kurv
2 419 kr. 1 814 kr.
Tilføj til kurv
1 742 kr. 1 394 kr.
Tilføj til kurv
1 838 kr. 1 470 kr.
Tilføj til kurv
2 903 kr. 2 322 kr.
Tilføj til kurv
2 129 kr. 1 703 kr.
Tilføj til kurv
1 354 kr.
Forudbestil nu
Klik her for at se alle vores billeder til salg

Hos Kunstlageret kan du købe både billeder og skulpturer

painter

På vores hjemmeside finder du både billeder og fotos i forskellige illustrationer til enhver smag. Inden for vores billedkunst tilbyder vi et stort udvalg af billeder lavet på akryl- og olie og abstrakte eller figurative billeder. Vi har også et udvalg af billeder i både kontrastfyldte og afdæmpede farvetoner.

Derudover kan vores udvalg af ”Metal art” og skulpturer med fordel bruges til at tilføre dine udendørsarealer ekstra æstetik – fx ved indgangspartiet til dit hjem. Alle vores skulpturer er lavet af genanvendte ’flip-flops’ som et resultat af vores internationale samarbejde med en kunstnergruppe i Kenya.

 

Bestil dine billeder online hos Kunstlageret

Det har aldrig været nemmere at købe din kunst over nettet. Når du handler via vores webshop, kan du nemt finde inspiration til dine kommende billeder og fotos i forskellige illustrationer direkte hjemme fra sofaen – fx på din telefon. Derudover er der en lang række fordele ved at bestille gennem vores kunsthandel:

Kvalitet – vi udbyder et kæmpe udvalg af billeder i høj kvalitet, som vi selv kan stå inde for. Du er derfor altid garanteret smukke og farveægte billeder uanset hvilken type kunst, du bestiller.

Tryghed – det er ganske trygt at handle gennem vores webshop. Vi har med vores 5 stjerner på TrustPilot bevist over for samtlige kunder, at vi leverer det, vi lover.

Gratis fragt – når du bestiller dine billeder gennem os, betaler du ingen fragt eller andre skjulte gebyrer. Alle priser er derfor inklusiv fragt, og der er ingen forsendelsesomkostninger.

Hurtig levering – vi leverer billederne inden for få hverdage, så de snart kan få lov til at pryde hjemmets vægge.

Overkommelige priser – vi har markedets bedste priser, og du kan derfor altid være sikker på at gøre et godt kup.

Alle vores billeder leveres indrammet, så de er klar til at blive hængt op så snart, du har modtaget dem.

 

Billede

Et billede er langt mere end blot et billede. Med det helt rigtige motiv får du nemlig en unik mulighed for at personliggøre dit hjem med forskellige projekter, der kan vække gode minder.

Men hvordan vælger du det perfekte billede eller foto? På vores hjemmeside får du de bedste forudsætninger for at kunne finde lige netop det, du søger, ved at benytte dig af de forskellige søgefunktioner, som du finder i de enkelte kategorier.

Størrelse – vælg imellem billeder og fotos i flere forskellige størrelser, som kan kombineres på den måde, du ønsker.

Format – er du til et kvadratisk, liggende eller stående format? Mål af hvilket billede, du har plads til, og find nemt inspiration på vores side.

Stil og tema – du kan vælge stilistik og tema baseret på dine egne ønsker. Vælg bl.a. imellem dyr & natur, abstrakt kunst og mange andre spændende illustrationer. Du kan også vælge imellem traditionelle billeder eller fotos, der lige så godt kunne være taget med dit kamera.

 

Hvordan males vores billeder?

Vi gør en dyd ud af at udbyde den allerbedste kvalitet til alle vores kunder. Samtlige af vores billeder er derfor håndmalede, hvilket er med til at gøre oplevelsen endnu bedre. Desuden har vi gode priser, du ikke vil finde på malerier hos andre, fysiske gallerier.

Kundeanmeldelser

Collage

Hop ind her og lad dig inspirere, her finder du et udvalg af collage med unikke designs. Håndlavede billeder på lærred der tilføjer smukke farver til dit hjem. Vælg mellem forskellige designs af alt fra abstrakt kunst og modern kunst. Køb collage online med gratis fragt og hurtig levering.

Collage >>

Skulpturer

Trænger dit hjem noget mere liv, her finder du et stort udvalg af skulpturer. Farverig kunst der passer ind i alle hjem. Skulpturer fra Ocean Sole af alt fra elefanter og løver til skulpturer af hunde og mennesker. Køb skulpturer på internettet med gratis og hurtig levering.

Skulpturer >>

Lærredsbilleder

Det er her du finder lærredsbilleder med stilfulde designs. Billeder og kunsttryk på lærred der tilføjer smukke farver til dit hjem. Lærredsbilleder har altid været populært som billeder på væggen blandt kunstnere og kunstelskere. Vælg mellem mange forskellige motiver af alt fra dyr og bymotiver til abstrakt kunst og modern kunst. Køb lærredsbilleder på nettet til Danmarks bedste priser.

Lærredsbilleder >>

Metal Art

Ønsker du at købe nye spændende billeder? Her finder du de fedeste Metal Arts. Moderne kunst der udelukkende er fremstillet af metal og komponenter, dette er billeder af virkelig høj kvalitet. Vi har mange forskellige motiver af alt fra mennesker og verdenskort til biler og sejlbåde.

Metal Art >>

Plakater

Klik her hvis du søger efter plakater og posters til dit hjem, vi har plakater der passer ind i alle værelser. Vælg mellem tusindvis billeder af alt fra verdenskort og bymotiver til abstrakt kunst og mennesker. Køb plakater til en god pris og kvalitet.

Plakater >>

Fotokunst

Her finder du fotokunst med stilfulde motiver, vi har sort hvid fotografi og farvefoto der passer ind i alle hjem. Fotokunst har altid været populært som billeder på væggen i de danske hjem. Vælg mellem mange billeder af alt fra køretøjer, mennesker og byer og naturmotiver. Køb fotokunst fra Kunstlageret, her får du værdi for pengene.

Fotokunst >>

Akvarel

Her har vi et bredt udvalg af malerier i akvarel der er lavet på tykt papir. Akvareller har altid været populært som billeder på væggen både i de danske hjem såvel som hos kunstnere og kunstelskere over hele verden. Dette er virkelig malerier der tilføjer smukke farver til stuen, køkkenet eller i soveværelse. Vi har mange akvareller af alt fra abstrakt kunst og naturmotiver. Køb malerier i akvarel med fri fragt og levering inden for et par arbejdsdage.

Akvarel >>

Akryl og oliemalerier

Her på Kunstlageret finder du malerkunst, akrylmalerier og oliemalerier med mange forskellige og smukke designs. Malerier har altid været populært som billeder på væggen blandt kunstnere og kunstelskere, malerier tilføjer virkelig energi til dine værelser. Vi har tusindvis af malerier til salg alt fra mennesker og bymotiver til abstrakt kunst og verdenskort. Køb billeder til væggen, nu med gratis fragt og leveret inden for få dage.

Akryl og oliemalerier >>

Forskellige typer billeder og kunst

Uanset hvilken type kunst du er til, kan du helt sikkert finde malede eller fremkaldte billeder, fotos eller skulpturer i den bedste kvalitet på vores webshop.

Har du spørgsmål til enkelte af vores billeder, eller er du på udkig efter nogle bestemte illustrationer? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde det motiv, du leder efter. Vi lever og ånder for den gode kunst, og vi ser det derfor altid som en spændende mulighed at hjælpe vores kunder på rette vej mod det kommende billede – uanset om det er på fotopapir eller malet på et lærred.

Her kan du prøve dit billede af i rummet

Det kan være svært at visualisere, hvordan de forskellige billeder og fotos vil se ud hjemme på din væg. Derfor har vi gjort det muligt for dig at prøve dit billede af på væggen, så du kan få en bedre fornemmelse af, hvorvidt dit drømmebillede passer ind i fx din dagligstue. Du kan evt. også spørge dine venner eller din familie til råds.

Det er dog ikke kun i stuen, at der er plads til kunst. Faktisk kan du med fordel købe enheder til både soveværelset, køkkenet og entréen, hvor der måske mangler lidt farve eller pynt til væggene. Der er mange muligheder for at indrette dit hjem med plakater og kunst.

Hos Kunstlageret ønsker vi dig i hvert fald god fornøjelse med at gå på opdagelse i vores kunstværker her på hjemmesiden. Du kan finde inspiration til flere fotos og billeder med en enkelt søgning ved at bruge populære søgninger, som du kan finde her på vores hjemmeside. Bestil dit kommende billede eller foto allerede i dag.

 

HURTIG LEVERING AF BILLEDER

Fragt kun 49 kr.
2 - 7 hverdage

TRYG HANDEL - BILLEDER TIL SALG

14 dages fortrydelsesret

HÅNDMALEDE BILLEDER TIL VÆGGEN

Se filmklip af når vores meget talentfulde kunstnere maler vores billeder.

0
Din kurv
kunstlageret.dk