Vi har 5 stjerner hos Trustpilot – køb dine malerier & billeder hos os – god kvalitet, tryg handel, gratis fragt og hurtig levering

Nogle af vores yndlings billeder til væggen

1.299,00 DKK
Tilføj til kurv
1.299,00 DKK
Tilføj til kurv
1.299,00 DKK3.249,00 DKK
Vælg størrelse
1.299,00 DKK
Tilføj til kurv
649,00 DKK
Forudbestil nu
1.299,00 DKK3.249,00 DKK
Vælg størrelse
979,00 DKK3.249,00 DKK
Vælg størrelse
569,00 DKK3.249,00 DKK
Vælg størrelse
1.299,00 DKK3.249,00 DKK
Vælg størrelse
4.059,00 DKK4.879,00 DKK
Vælg størrelse
1.299,00 DKK
Forudbestil nu
979,00 DKK
Forudbestil nu
489,00 DKK2.599,00 DKK
Vælg størrelse
979,00 DKK3.249,00 DKK
Vælg størrelse
1.299,00 DKK3.249,00 DKK
Vælg størrelse
1.139,00 DKK3.249,00 DKK
Vælg størrelse
979,00 DKK3.249,00 DKK
Vælg størrelse
Klik her for at se alle vores billeder til salg

Hos Kunstlageret kan du købe både billeder og skulpturer

painter

På vores hjemmeside finder du både billeder og skulpturer til enhver smag. Inden for vores billedkunst tilbyder vi et stort udvalg af akryl- og oliemalerier, ligesom du også kan vælge imellem flere kunstarter – fx abstrakt eller figurativ kunst. Derudover har vi et udvalg af billeder i både kontrastfyldte og afdæmpede farvetoner alt efter hvilket udtryk, du ønsker at gå efter.

Derudover kan vores udvalg af ”Metal art” og skulpturer med fordel bruges til at tilføre dine udendørsarealer ekstra æstetik – fx ved indgangspartiet til dit hjem. Alle vores skulpturer er lavet af genavendte ’flip-flops’ som et resultat af vores internationale samarbejde med en kunstnergruppe i Kenya.

 

Bestil dine billeder online hos Kunstlageret

Det har aldrig været nemmere at købe din kunst over nettet. Når du handler via vores webshop, kan du nemt finde inspiration til dine kommende billeder direkte hjemme fra sofaen. Derudover er der en lang række fordele ved at vælge lige netop vores kunsthandel:

Kvalitet – vi udbyder kun billeder i den bedste kvalitet, som vi selv kan stå inde for. Du er derfor altid garanteret smukke og kvalitetssikre billeder uanset hvilken type kunst, du bestiller.
Tryghed – det er ganske trygt at handle gennem vores webshop. Vi har med vores 5 stjerner på TrustPilot bevist over for samtlige kunder, at vi leverer det, vi lover.
Gratis fragt – når du bestiller dine billeder gennem os, betaler du ingen fragt eller andre skjulte gebyrer, og prisen for dit kunstværk er derfor det eneste, du betaler, når du går til kassen.
Hurtig levering – vi lever dine billeder inden for få hverdage, så de snart kan få lov til at pryde hjemmets vægge.
Overkommelige priser – vi har markedets bedste priser, og du kan derfor altid være sikker på at gøre et godt kup.

Alle vores billeder leveres indrammet, så de er klar til at blive hængt op så snart, du har modtaget dem.

 

Billede

Et billede er langt mere end blot et billede. Med den rette kunst får du nemlig en unik mulighed for at personliggøre dit hjem og præge det efter dine personlige præferencer.

Men hvordan vælger du det perfekte billede? På vores hjemmeside får du de bedste forudsætninger for at kunne finde lige netop det, du søger, ved at benytte dig af de forskellige søgefunktioner, som du finder i de enkelte kategorier.

Størrelse – vælg imellem billeder i flere forskellige størrelser, som du kan vælge at sammensætte på den måde, du ønsker. Det kan skabe dynamik i et rum at kombinere små og store størrelser, fx i en trip-trap-træsko model.
Format – er du til et kvadratisk, liggende eller stående format? Mål af hvilket billede, du har plads til, og find nemt inspiration på vores side.
Stil og tema – du kan vælge stilistik og tema baseret på dine egne ønsker. Vælg bl.a. imellem dyr & natur, abstrakt kunst, mennesker, bymotiver og mange andre spændende kategorier.

 

Hvordan males vores billeder?

Vi gør en dyd ud af at udbyde den allerbedste kvalitet til alle vores kunder. Samtlige af vores billeder er derfor håndmalede, hvilket er med til at give dem en helt særlig finesse og stil over sig, som du kan få glæde af til gode priser, du ikke vil finde hos andre, fysiske gallerier.

Kundeanmeldelser

Collage

Hop ind her og lad dig inspirere, her finder du et udvalg af collage med unikke designs. Håndlavede billeder på lærred der tilføjer smukke farver til dit hjem. Vælg mellem forskellige designs af alt fra abstrakt kunst og modern kunst. Køb collage online med gratis fragt og hurtig levering.

Collage >>

Skulpturer

Trænger dit hjem noget mere liv, her finder du et stort udvalg af skulpturer. Farverig kunst der passer ind i alle hjem. Skulpturer fra Ocean Sole af alt fra elefanter og løver til skulpturer af hunde og mennesker. Køb skulpturer på internettet med gratis og hurtig levering.

Skulpturer >>

Lærredsbilleder

Det er her du finder lærredsbilleder med stilfulde designs. Billeder og kunsttryk på lærred der tilføjer smukke farver til dit hjem. Lærredsbilleder har altid været populært som billeder på væggen blandt kunstnere og kunstelskere. Vælg mellem mange forskellige motiver af alt fra dyr og bymotiver til abstrakt kunst og modern kunst. Køb lærredsbilleder på nettet til Danmarks bedste priser.

Lærredsbilleder >>

Metal Art

Ønsker du at købe nye spændende billeder? Her finder du de fedeste Metal Arts. Moderne kunst der udelukkende er fremstillet af metal og komponenter, dette er billeder af virkelig høj kvalitet. Vi har mange forskellige motiver af alt fra mennesker og verdenskort til biler og sejlbåde.

Metal Art >>

Plakater

Klik her hvis du søger efter plakater og posters til dit hjem, vi har plakater der passer ind i alle værelser. Vælg mellem tusindvis billeder af alt fra verdenskort og bymotiver til abstrakt kunst og mennesker. Køb plakater til en god pris og kvalitet.

Plakater >>

Fotokunst

Her finder du fotokunst med stilfulde motiver, vi har sort hvid fotografi og farvefoto der passer ind i alle hjem. Fotokunst har altid været populært som billeder på væggen i de danske hjem. Vælg mellem mange billeder af alt fra køretøjer, mennesker og byer og naturmotiver. Køb fotokunst fra Kunstlageret, her får du værdi for pengene.

Fotokunst >>

Akvarel

Her har vi et bredt udvalg af malerier i akvarel der er lavet på tykt papir. Akvareller har altid været populært som billeder på væggen både i de danske hjem såvel som hos kunstnere og kunstelskere over hele verden. Dette er virkelig malerier der tilføjer smukke farver til stuen, køkkenet eller i soveværelse. Vi har mange akvareller af alt fra abstrakt kunst og naturmotiver. Køb malerier i akvarel med fri fragt og levering inden for et par arbejdsdage.

Akvarel >>

Akryl og oliemalerier

Her på Kunstlageret finder du malerkunst, akrylmalerier og oliemalerier med mange forskellige og smukke designs. Malerier har altid været populært som billeder på væggen blandt kunstnere og kunstelskere, malerier tilføjer virkelig energi til dine værelser. Vi har tusindvis af malerier til salg alt fra mennesker og bymotiver til abstrakt kunst og verdenskort. Køb billeder til væggen, nu med gratis fragt og leveret inden for få dage.

Akryl og oliemalerier >>

Forskellige typer billeder og kunst

Uanset hvilken type kunst du er til, kan du helt sikkert finde et billede eller en skulptur, der falder i din personlige smag. Med en webshop som vores er det nemt at samle et stort udvalg af kunst til gode priser, så du kan vælge stil, størrelse og type kunst ud fra dine præmisser.

Har du spørgsmål til enkelte af vores billeder, eller er du på udkig efter en bestemt type kunst? Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Vi lever og ånder for den gode kunst, og vi ser det derfor altid som en spændende mulighed at hjælpe vores kunder på rette vej mod det kommende billede.

Her kan du prøve dit billede af på væggen

Det kan være svært at visualisere, hvordan de forskellige billeder vil se ud hjemme på din væg. Derfor har vi gjort det muligt for dig at prøve dit billede af på væggen, så du kan få en bedre fornemmelse af, hvorvidt dit drømmebillede passer ind i fx din dagligstue.

Det er dog ikke kun i stuen, at der er plads til kunst. Faktisk kan du med fordel købe billeder til både soveværelset, køkkenet og entréen, hvor der måske mangler lidt farve eller pynt til væggene.

Hos Kunstlageret ønsker vi dig i hvert fald god fornøjelse med at udforske vores kunstværker her på hjemmesiden.

 

HURTIG LEVERING AF MALERIER

Gratis levering
2 - 7 hverdage

TRYG HANDEL - MALERIER TIL SALG

30 dages fortrydelsesret

HÅNDMALEDE BILLEDER TIL VÆGGEN

Se filmklip af når vores meget talentfulde kunstnere maler vores malerier.

0
Din kurv
kunstlageret.dk