Unik kunst online

køb kunst online

Hos os kan du købe unik abstrakt kunst, farverige malerier, oliemalerier, akvareller og lærredstryk til den rigtige pris og med hurtig levering.

Køb kunst og malerier online

En vigtig parameter når du skal skabe følelsen af et rigtigt hjem, er at have noget som ingen andre har. Det har du rig mulighed for at finde hos os. Just Art by Artists – så enkelt er det! At købe kunstværk online har aldrig været så nemt og enkelt. De grundlæggende principper i vores koncept er at tilbyde unikke billeder kunst til en fair pris, med god kundeservice og hurtig levering. Vi stræber efter at være det oplagte valg, når det kommer til at købe kunst online. Alle vores malerier leveres opspændte på trærammer og klar til at hænge op på væggen. Vores malerier er af høj kvalitet og håndmalet af professionelle kunstnere. Blandt vores olie- og akrylmalerier finder du motiver indenfor både abstrakt og figurativ kunst. Der er blandt andet motiver med mennesker, dyr, landskaber, havmiljøer, byer og køretøjer. Leder du efter et maleri, malet af en dygtig kunstner til en fair pris, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Om vores malerier

Kunstnerne

Malerierne er håndmalet af dygtige kunstnere, der er uddannede og arbejder over hele verden. Vores kunstnere har hver deres specialer, derfor er vores oliemalerier og kunst af meget høj kvalitet. Vores kunstværk er håndmalede og det er håndværket der giver det unikke i hvert maleri og kunsten sin sande charme. Vores kunstnerne sætter naturligvis deres personlige præg på vores malerier. Vores malerier signeres “Michelanemo” som er Kunstlagerets “house artist”. Da det er et håndværk, kan der naturligvis være nogle forskelle mellem billederne på hjemmesiden og hvordan hver enkelt maleri ser ud. Du kan dog altid føle dig sikker når du handler hos os, da du har 14 dages fortrydelsesret fra du modtager dit maleri.

Motiverne

Kunstlageret har masser af farverig abstrakt kunst. Vi har også figurativ kunst med blandt andet lokale motiver fra byer som New York, London, Paris, København, Malmö og Helsingborg. Derudover har vi også mange marine motiver og malerier med motiver af dyr, natur og landskab. Malerierne der indgår i vores standardsortiment skaber vi flere af. Motiverne bliver ens men malerierne unikke da de håndmales. Du har også mulighed for at sende et billede til os med dit helt eget private motiv, så laver vi et maleri af det. Se i vores menu under “Eget Motiv” hvis du er interesseret.

Teknikker

Det vi kalder Malerier er håndmalede malerier, de fleste med pensel eller paletkniv, normalt på lærred, men nogle gange kombineret med collage i forskellige naturmaterialer. Vi har Metal Art i vores kollektion, dette er kunstværk, der udelukkende er fremstillet af metal og komponenter, der er skåret, udformet og farvet til nyt liv. Vi har Akvareller i vores kollektion, disse er malerier malet i akvarel på et tykt papir. Vi har Fotokunst fæstet på bagsiden af hærdede glasskiver, der er 4 mm tykke. Dette giver en stilfuld følelse og en utrolig skarphed i billeden. Vi har Collage, dette er kunstværk lavet af en kombination af forskellige materialer.

Vi har Kunsttryk. Her har vi udvalgt nogle af vores mest populære designs og trykt dem på tykt papir som Plakater i en nummereret udgave. Under denne kategori har vi også Canvas, det håndværk, som vores kunstnere har brugt her, er hovedsageligt print sammen med pensel. Dette giver en skarp effekt på motivets konturer men alligevel med strukturen af en pensel. Vi har også udviklet Akustik Plader, der hjælper med at skabe et behageligt og komfortabelt lydmiljø hjemme eller på kontoret.

Materialer

Vores malerier er lavet på lærred der er opspændt på en 3,6 cm tyk træramme.Til de allerstørste malerier har vi valgt en tykkere træramme der er 5 cm tyk, for at sikre stabilitet til kunstværket. Vores akvareller er lavet på tykt papir. Vores malerier er malet i akryl-, olie- eller akvarelmaling. Skriv venligst til os, hvis du har spørgsmål til et bestemt kunstværk.

Om virksomheden

Konstlagret Sverige AB er et uafhængigt svensk selskab, der startede i 2014 og har hovedkontor i Varberg.

Adresse: Maries väg 44, 43254 Varberg, Sverige
Email: kundeservice@kunstlageret.dk
Tel: 89 87 32 04
Cvr: SE5568890429

 

 

0
Din kurv
kunstlageret.dk