Stairs

1 700 kr.

Et håndlavet maleri på lærred, klar til at hænge på væggen. Prøv dette maleri derhjemme, du har 14 dages fortrydelsesret fra du modtager det.

8 på lager

60 × 100 cm

Beskrivelse

Når du ser på dit smukke billede i gråskala med motiv af en elegant vindeltrappe, fyldes du med en følelse af dybde og mystik. Maleriet fanger de bølgende linjer og de subtile skygger, der skaber en hypnotisk effekt. Hver gang du ser på billedet, føles det som om du er på vej op ad trappen, på vej mod noget nyt og spændende. Dette billede giver dit hjem et sofistikeret touch og bliver hurtigt et yndlingselement.

SignaturMichelanemo 

Teknik: Håndmalet maleri i akryl

Materiale: Lærred opspændt på træramme

Ramme: Sort svæveramme

Dette motiv er håndmalet af en kunstner og foreviget på lærred.

Hvert maleri er håndmalet af vores erfarne kunstnere. Vi tilbyder malerier af høj kvalitet klar til at blive hængt op på væggen. Vi bruger en gruppe af professionelle kunstnere, hver eneste af dem har mange års og bred erfaring indenfor hvert deres specialeområde. Med moderne kunst er det enkelt at få fantasien til at vandre, mens du blot ser dybt ind i et maleri. Selv et maleri bestående udelukkende, enten af en blanding af farver eller bare sort/hvid, kan være et smukt motiv på et maleri, som mange vil finde fascinerende som kunst på væggen.

Hos Kunstlageret finder du malerier til uimodståelige gode priser – Velkommen til Fernisering Online.

Yderligere information

Vægt 4 kg
Størrelse 4 × 60 × 100 cm
height (cm)

100

width (cm)

60

Du kunne også være interesseret i...