Lion

489,00 kr.2.599,00 kr.

Fås i flere størrelser

Ryd

Beskrivelse

På dette maleri har kunstneren inspireret dyr og natur. Brug af blomster og træer, som motiver på malerier har altid været populært blandt kunstnere og kunstelskere. En blomst eller et træ som motiv på et akryl- eller oliemaleri kan let gøres farverig og legende uden at blive unaturlig. Et landskab, en sø, et havmiljø eller sejlbåde kan også virke fortryllende og vække følelser hos beskueren. At betragte et maleri eller en anden form for kunst er en nem måde at få fantasien til at vandre. En hund, kat, hest eller fugl er også skønne motiver på malerier. Selv vilde dyr som løver, elefanter og næsehorn synes mange er fascinerende som kunst på væggen.

Kunstneren har her skabt et farverigt kunstværk med farverne fra de genanvendte flip flop sandaler, som er anvendt til at skabe netop denne skulptur. Fordi hver skulptur er håndlavet, har den sin helt egen unikke farvekombination, så farverne kommer naturligvis, og i nogle tilfælde også formerne, til at variere lidt fra billederne.

 

I dag findes der mere end tre milliarder mennesker som har flip flop sandaler som deres eneste par ’sko’. Disse anvendes til de er helt nedslidte og efterlades derefter ofte i naturen, for før eller siden at ende i havets kredsløb.

Hjælp os med at #fliptheflop og køb disse farverige skulpturer, som er håndlavede at genanvendte flip flop sandaler. Sandalerne er samlet op langs Kenyas kyst efter at have drevet rundt i Det Indiske Ocean.

#Fliptheflop går ud på at redde verdenshavene fra flip flops som forurener og ødelægger naturen og dyrelivet. I 2017 opsamledes mere end 500.000 stk. flip flops fra strandene og de genanvendtes til blandt andet at skabe disse farverige skulpturer.

Teknik: Håndlavet skulptur

Materiale: Genanvendte flip flop sandaler

Antal flip flop sandaler: 10 stk. (medium) og 64 stk. (large)

Antal arbejdstimer for at lave skulpturerne: 1,25 time (medium) og 11,25 time (large)

Leveringstid: 2-7 arbejdsdage

 

FlipFlop animals – Ocean Sole er håndlavede skulpturer fremstillet af flip flop sandaler som samles op langs Kenyas kyst, køb en unik dyreskulptur og hjælp dermed vores kunstnere med at redde havene. Et lille kunstværk kan være med til at sprede budskabet om #Fliptheflop, så køb disse farverige skulpturer hos Kunstlageret.

Unik kunst og malerier fra os, gør dit hjem mere personligt. Hos Kunstlageret kan du nu endda købe disse fantastiske dyreskulpturer fra Ocean Sole, hjælp dem i kampen #fliptheflop som går ud på at redde verdenshavene fra forurening – Just Art by Artists.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
height (cm)

12, 40

width (cm)

7, 24

length (cm)

23, 60