Tilbud

Dolphin

3 200 kr. 2 400 kr.

1 på lager

12 × 28 cm

Varenummer (SKU): SKDOLPHIN12X02 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Kunstneren har her skabt et farverigt kunstværk med farverne fra de genanvendte flip flop sandaler, som er anvendt til at skabe netop denne skulptur. Fordi hver skulptur er håndlavet, har den sin helt egen unikke farvekombination, så farverne kommer naturligvis, og i nogle tilfælde også formerne, til at variere lidt fra billederne.

I dag findes der mere end tre milliarder mennesker som har flip flop sandaler som deres eneste par ’sko’. Disse anvendes til de er helt nedslidte og efterlades derefter ofte i naturen, for før eller siden at ende i havets kredsløb.

Hjælp os med at #fliptheflop og køb disse farverige skulpturer, som er håndlavede at genanvendte flip flop sandaler. Sandalerne er samlet op langs Kenyas kyst efter at have drevet rundt i Det Indiske Ocean.

#Fliptheflop går ud på at redde verdenshavene fra flip flops som forurener og ødelægger naturen og dyrelivet. I 2017 opsamledes mere end 500.000 stk. flip flops fra strandene og de genanvendtes til blandt andet at skabe disse farverige skulpturer.

Teknik: Håndlavet skulptur

Materiale: Genanvendte flip flop sandaler

Antal flip flop sandaler:  50 stk. 

Antal arbejdstimer for at lave skulpturerne: 11,25 time

FlipFlop animals – Ocean Sole er håndlavede skulpturer fremstillet af flip flop sandaler som samles op langs Kenyas kyst, køb en unik dyreskulptur og hjælp dermed vores kunstnere med at redde havene. Et lille kunstværk kan være med til at sprede budskabet om #Fliptheflop, så køb disse farverige skulpturer hos Kunstlageret.

Unik kunst og malerier fra os, gør dit hjem mere personligt. Hos Kunstlageret kan du nu endda købe disse fantastiske dyreskulpturer fra Ocean Sole, hjælp dem i kampen #fliptheflop som går ud på at redde verdenshavene fra forurening – Just Art by Artists.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 48 × 12 × 28 cm
height (cm)

20, 28

width (cm)

8, 12

length (cm)

28, 48

Du kunne også være interesseret i...