Tilbud

98

2.439,00 DKK 1.951,20 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Et billede helt i metal med en rød sportsvogn.

SignaturMichelanemo 

Teknik: Metal Art

Materiale: Metal og komponenter

Hvert billede er lavet af vores erfarne kunstnere. Vi tilbyder malerier af høj kvalitet klar til at blive hængt op på væggen. Vi bruger en gruppe af professionelle kunstnere, hver eneste af dem har mange års og bred erfaring indenfor hvert deres specialeområde.

Hos Kunstlageret finder du malerier til uimodståelige gode priser – Velkommen til Fernisering Online.

På vores hjemmeside finder du både billeder og fotos i forskellige illustrationer til enhver smag. Inden for vores billedkunst tilbyder vi et stort udvalg af billeder lavet på akryl- og olie og abstrakte eller figurative billeder. Vi har også et udvalg af billeder i både kontrastfyldte og afdæmpede farvetoner. Derudover kan vores udvalg af ”Metal art” og skulpturer med fordel bruges til at tilføre dine udendørsarealer ekstra æstetik – fx ved indgangspartiet til dit hjem.

Det har aldrig været nemmere at købe din kunst over nettet. Når du handler via vores webshop, kan du nemt finde inspiration til dine kommende billeder og fotos i forskellige illustrationer direkte hjemme fra sofaen – fx på din telefon. Derudover er der en lang række fordele ved at bestille gennem vores kunsthandel:

Kvalitet – vi udbyder et kæmpe udvalg af billeder i høj kvalitet, som vi selv kan stå inde for. Du er derfor altid garanteret smukke og farveægte billeder uanset hvilken type kunst, du bestiller. Tryghed – det er ganske trygt at handle gennem vores webshop. Vi har med vores 5 stjerner på TrustPilot bevist over for samtlige kunder, at vi leverer det, vi lover. Gratis fragt – når du bestiller dine billeder gennem os, betaler du ingen fragt eller andre skjulte gebyrer. Alle priser er derfor inklusiv fragt, og der er ingen forsendelsesomkostninger. Hurtig levering – vi leverer billederne inden for få hverdage, så de snart kan få lov til at pryde hjemmets vægge.

Overkommelige priser – vi har markedets bedste priser, og du kan derfor altid være sikker på at gøre et godt kup. Alle vores billeder leveres på ramme, så de er klar til at blive hængt op så snart, du har modtaget dem.

Et billede er langt mere end blot et billede. Med det helt rigtige motiv får du nemlig en unik mulighed for at personliggøre dit hjem med forskellige projekter, der kan vække gode minder. Men hvordan vælger du det perfekte billede eller foto? På vores hjemmeside får du de bedste forudsætninger for at kunne finde lige netop det, du søger, ved at benytte dig af de forskellige søgefunktioner, som du finder i de enkelte kategorier.

Størrelse – vælg imellem billeder og fotos i flere forskellige størrelser, som kan kombineres på den måde, du ønsker.Format – er du til et kvadratisk, liggende eller stående format? Mål af hvilket billede, du har plads til, og find nemt inspiration på vores side. Stil og tema – du kan vælge stilistik og tema baseret på dine egne ønsker. Vælg bl.a. imellem dyr & natur, abstrakt kunst og mange andre spændende illustrationer.Yderligere information

Vægt 8 kg
Størrelse 4 × 140 × 65 cm
height (cm)

65

width (cm)

140

Du kunne også være interesseret i...