Lærredsbilleder – En moderne klassiker fra Italien

Billeder, lærredsbilleder eller lærred er malet med olie maling på et holdbart lærred lavet af linned eller bomuld. Mange kunstnere foretrækker linned, fordi det støver mindre end et lærred af bomuld. Teknologien begyndte at blive meget udbredt i Italien i det 17. århundrede, men den første kendte lærredsplade går tilbage til det 15. århundrede. Lærredet strækkes på en træramme og giver en glat og fin overflade, der er let for kunstneren at male. Når den strækkes, absorberer den også lettere oliefarven, og maleriet får et godt tag.

Hvad er forskellen mellem lærredsbilleder og olie-malerier?

Når vi taler om lærred, taler vi normalt om olie-malerier, fordi kunstneren bruger oliefarver. Men du kan også bruge fotografiske billeder, som du udskriver på lærredet, og det kan selvfølgelig ikke sammenlignes med olie-malerier.

Leder du efter et maleri? Alle vores malerier er klar til at blive hængt på væggen. Kunstbutikken har et stort udvalg af lærredsbilleder der findes i mange forskellige farver, størrelser og med mange gode motiver. Du vil helt sikkert finde noget, der passer til din stil og dit hjem!

0
Din kurv
kunstlageret.dk