Dekorer dit hjem med store malerier

Vi bemærker, at flere og flere mennesker er glade for at dekorere medstore malerier i sit hjem. Har du også tænkt over det? Her er nogle tip og råd, der kan hjælpe dig undervejs.

At have en billedvæg derhjemme har længe været populært. Men hvis vi ser på de nyeste trends, vælger flere at dekorere med færre og større detaljer. Hvis du har en stor væg, fylder intet det bedre end et rigtig stort maleri. Dette afspejles også i mange indre filosofier, hvor man ofte ønsker at undgå for mange spredte energier i et rum, i stedet for at fokusere på et mindre antal øjenfangster. Færre og stærkere genstande skaber harmoni og skaber fred i rummet. Dette passer godt i værelser som soveværelset eller stuen. I stuen har du ofte andre detaljer i interiøret, ofte mindre ornamenter, og i soveværelset ønsker vi fred og harmoni uden for mange visuelle indtryk.

Ovanstående maleri hedder Ville Rouge og fås i vores sortiment.

 

Store malerier i forskellige farver og motiver

En dejlig tommelfingerregel kan være – har du allerede mange detaljer i rummet, der giver forskellige indtryk, såsom mønstrede stoffer og puder? Derefter kan et stort maleri med mere støjsvage motiv og farve skabe balance og helhed uden at det er for meget. Et stort maleri kan ændre eller indstille stilen på et helt rum, og det kræver ikke så meget indretning for at få rummet til at være tankevækkende. Selvfølgelig kan du bruge mindre interiørdetaljer til at matche, såsom blomster eller lysestager.

Kunstlageret har et bredt sortiment av store malerier i forskellige farver og motiver. Med et stort maleri kan du foretage en stor ændring i dit hjem uden at skulle tænke over, hvordan du blander og matcher for at fylde en væg.

0
Din kurv
kunstlageret.dk